Zorgmedewerkers

Stilstaan bij jezelf is vooruitgang

Hé Kanjer!

Je hebt gekozen voor de zorg omdat welzijn en gezondheid van de medemens belangrijk voor je is. Met jouw fantastische kwaliteiten zet je je in voor cliënten, patiënten en de dierbaren om je heen. Je intentie is goed, maar wanneer jouw prioriteiten niet meer bij jezelf liggen omdat je je verantwoordelijk voelt voor het welzijn van de ander, kan het op den duur aan gaan voelen als een last. Dit kan zich uiten op zowel fysiek als mentaal gebied. Ongemerkt stapelen klachten zich op, waardoor je misschien ook stress ervaart. 

Om de focus weer bij jezelf te leggen maak ik je bewust van jouw situatie en eigen handelen daarin. Ik werk beeldend, mensgericht en coach op maat waarbij ik me richt op wat jij belangrijk vindt, jouw wensen en behoeften. Ont-moet jezelf! Pak de regie weer op, manage je energie en vind weer rust en werk/privé balans. Geniet en heb weer plezier.

Individuele Coaching

Wat kun je verwachten in een coachtraject:
° Bewustwording van jouw situatie en eigen handelen hierin
° Visuele schets van jouw verhaal
° Stappenplan zelfzorg
° Gedragsverandering
° Kwaliteiten/valkuilen/uitdagingen

Wat brengt het jou:
° Gehoord en gezien worden door een neutraal persoon
° Verlichting van situatie
° Duidelijkheid/overzicht
° Handvatten om zelf “de draad weer op te pakken”.
° Beter in staat om je eigen keuzes te maken en je leven op eigen
wijze te leiden (regie) en weer kunnen genieten.
° Werk- & privé balans
° Rust, veerkracht, positieve energie, werkplezier.

"Ik kan mijn energie nu beter verdelen en goed omgaan met mijn emoties!"

Graag meer informatie!

Gevoelsmens in de zorg.

Herken je dit van jezelf....dat je een extra antenne hebt voor sferen, harmonie en disharmonie. Dat je iemand ziet en direct weet hoe het met die persoon gaat? Ben je hooggevoelig? Wat een prachtige kwaliteit om in te zetten, maar het kan ook lastig zijn als je niet weet hoe je ermee mee om kunt gaan. Niet altijd wordt je begrepen en dat kan maken dat je je eenzaam of onzeker kunt voelen.
Ik leer je hiermee om te gaan en geef je een basis over het zorgen voor jezelf. Hierbij kun je denken aan afschermen, gronden en op welke manier je dit in de praktijk kunt inzetten.

Graag meer informatie!

Nazorg corona ervaringen

Heb jij corona gehad of zit je nog met de nasleep ervan? Heb je behoefte om je ervaringen hierin met andere collega's te delen?

In een gemoedelijke sfeer onder het genot van een kop koffie/thee worden in kleine groepen ervaringen uitgewisseld omtrent het hebben van corona en de nasleep hiervan. Hoe verloopt het op de werkvloer en hoe gaat het thuis? Herkenning en erkenning wordt aangegeven als zeer waardevol in deze bijeenkomsten. Collega's die uit eigen ervaring precies begrijpen wat je meemaakt. Het voelt gauw vertrouwd, waardoor je makkelijker je ervaringen kunt delen.

Neem contact op

Drempelvrees

Hulp vragen doe je misschien niet gauw, dan moet er écht wat zijn! Het liefst los je het zelf op, lukt dat niet dan kan het aanvoelen als falen. Niets is minder waar, want hoe krachtig is het om stil te staan bij jezelf om verandering te creëren. Je weer happy voelen, in balans zijn en rust in je hoofd, dat gun jij jezelf toch ook?

Ervaar je - om welke reden dan ook - een drempel om ondersteuning aan te vragen? Bekijk dan eens de ervaringen van collega's over mijn coachsessies onder "ervaringen" en zie wat het hen gebracht heeft. Of neem contact met me op voor meer info, ik sta je graag te woord.

neem contact op

Zorgmedewerkers

Lees meer

Zorgorganisaties

Lees meer

Zorg & Ethiek

Lees meer