×

Welkom bij Inge Eekelder - TeamCoach Zorg complexe situaties.

Ik maak zorgteams beter!

Als organisatie in de zorgsector sta je voor goede kwaliteit van zorgverlening naar de cliënt toe door een optimaal samenwerkend team met plezier in het werk. Wanneer teams een aanhoudende situatie meemaken op de werkvloer waarin ze niet meer weten of ze links- of rechtsom moeten kan dit invloed hebben op de werksfeer waarbij frustratie, onbegrip, machteloosheid en miscommunicatie de boventoon voert. Ze staan niet meer op één lijn wat ten koste gaat van de kwaliteit van samenwerken en de zorgverlening naar de cliënt toe. Deze situatie vraagt om een specifieke en diepere aanpak waarin ik graag mijn expertise laat zien. Ik heb zowel oog voor organisatiebeleid als de visie van het zorgteam. Door mijn 30 jaar werkervaring op de zorgvloer en 18 jaar coaching kan ik me goed inleven in situaties en makkelijk aansluiting vinden bij het team. Ik draag op deze manier graag bij aan een goede werksfeer en cliënttevredenheid.

Aanbod

Moreel Beraad:

Aan de hand van een reëel casus dat het zorgteam zelf inbrengt, onderzoeken we samen een antwoord op de vraag wat in die specifieke situatie goede zorg is. Het verbetert de kwaliteit van samenwerking en zorgverlening en verlicht de dilemma situatie daar waar mogelijk is.

Team Coaching:

Het zijn bijzondere tijden in de zorg waar - door corona maatregelen - teams op zijn kop staan. Hectiek alom. Ik bied als vertrouwens persoon een luisterend oor en ondersteun (mentaal) daar waar nodig. Heb oog voor veiligheid, vertrouwen, groepsdynamiek, grensbewaking, heldere taakverdeling, communicatie, doelen stellen, samenwerking en clientgericht kunnen blijven werken.

Individuele coaching:

Inzicht in jezelf, eigen regie, situatieschets en hoe hou je alle ballen hoog? Bewustwording van je eigen handelen, waarden, normen en overtuigingen. Hoe ga je om met je energie - vol energie of energieloos? Aandacht voor wie je bent en hoe je dat vorm geeft in het dagelijks leven.

Contact

Inge Eekelder - TeamCoach Zorg
Groenlo

06 28905953
info@inge-eekelder.nl


KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Inge Eekelder - TeamCoach Zorg