×

Over Inge

Mijn naam is Inge Eekelder, ik ben getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen.

Mens en gedrag hebben mij altijd geïnteresseerd. Coachen past daarom helemaal bij me, “het ligt in mijn straatje”.

Ik begeleid en ondersteun teams in de zorgsector door ze te helpen naar een antwoord op de vraag wat in hun eigen ingebrachte dilemma situatie goede zorg is. Daarvoor verzorg ik trajecten waarbij ik Moreel Beraad, teamcoaching en individuele begeleiding inzet. Met succes heb ik moreel beraad op mogen zetten binnen een zorgorganisatie en veel teams hierin mogen begeleiden. Mijn kennis en ervaringen als voortrekker van belevingsgerichte zorg, coördinator, planner, docent intuïtieve ontwikkeling en een dosis praktijkervaring die ik in 30 jaar zelf opgedaan heb als (woon)begeleider in de gehandicapten- en ouderenzorg versterken de kwaliteit van het beraad en coaching. Ik kan me hierdoor goed inleven en makkelijk aansluiten bij het team. Door neutraal in de organisatie te staan, veiligheid te bieden en mijn open persoonlijkheid creëer ik vertrouwen waardoor teamleden meer durven te vertellen.


Binnen teamcoaching heb ik oog voor samenwerking/verbinding, heldere taakverdeling, doelen stellen, professioneel handelen stimuleren, communicatie, kwaliteiten (en valkuilen) naar voren halen, werk- & privébalans, eigen regie, cliëntgericht werken zonder eigen grenzen te overschrijden, teamwaarden en normen. Ik zie Moreel Beraad als een mooie aanvulling op teamcoaching omdat het net een diepere persoonlijke (ethische) laag aanraakt. Daarnaast werk ik als gespreksleidster in het Alzheimer Café. Ik doe dit met veel plezier en krijg dit ook vaak terug gekoppeld; “Je bent ervoor geboren, het gaat van nature, de energie straalt eraf”.

Hier ligt mijn expertise, dit is wie ik ben en wat ik doe. Mijn hart klopt voor de zorg, ik zet me er dan ook graag voor in.

Meer weten? Ik maak graag kennis met u:

Inge Eekelder – Teamcoach Zorg Complexe Situaties
info@inge-eekelder.nl
0628905953

Contact

Inge Eekelder - TeamCoach Zorg
Groenlo

06 28905953
info@inge-eekelder.nl


KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Inge Eekelder - TeamCoach Zorg