×

Reviews

Stefanie

18-09-2021

Via mijn regiomanager in contact gekomen met Inge. Hierbij heb ik 3 coach sessies mogen volgen waarvoor ik erg dankbaar ben. Ik ben nu steviger in mijn schoenen komen te staan en geleerd hoe ik met mijn eigen grenzen kan om gaan. Geleerd hoe ik weer van mezelf kan houden. Dit doordat Inge mij heeft laten zien waar ik stond in het leven en welke keuzes ik maak met alle gevolgen van dien. Ontzettende fijne coaching waar ik altijd profijt van kan blijven houden.

Peet

10-09-2021

Ik ben via mijn werk met Inge in contact gekomen. Ze is een warme persoonlijkheid waar je snel vertrouwen in hebt. Ze gaf me tips hoe ik in de toekomst mag handelen. Was voor mij zeer leerzaam, en ga zeker de tips gebruiken.

Bianca Bluemers

02-09-2021

Ik ben in contact gekomen met Inge via mijn werkgever. Ik ben dit jaar in 3 maanden tijd mijn beide ouders verloren, ik wist zelf niet hoe ik dit moest aanpakken en dus hulp gezocht. Door wat zij op papier heeft gezet, kreeg ik inzicht hoe mijn leven er op dat moment uitzag en kon ik daarmee aan de slag. Ik heb 3 sessies gehad en ben Inge heel dankbaar. Nu mijn eigen leven weer op de rit en kan ik het verlies beter een plek geven

M.S.

05-05-2021

Inge heeft mij op een heldere en duidelijke manier weer meer in balans gekregen. Vijf fijne gesprekken en een flip-over waardoor ik op papier zelf kon zien waarom de balans er even niet was. Nu kan ik weer vooruit in plaats van te blijven draaien in een cirkeltje!

Monique

19-03-2021

Tijdens de Corona periode contact gezocht met Inge. Tijdens een prettig gesprek mijn leven visueel gemaakt door middel van opschrijven op een groot vel papier. Op die manier kreeg ik inzicht in mijn leven en kreeg ik handvaten hoe ik hier met alle drukte om kan gaan.

Erna

24-02-2021

Inge heeft mij, op een eenvoudige manier, inzicht gegeven in hoe ik het beste om kan gaan met mijn emoties en energie zodat er een goeie balans is voor thuis en in het werk. Er is een hoop gebeurd in deze coronatijd en nu kan ik het beter een plekje geven. In een prettige sfeer kreeg ik handvatten om door te gaan, ik ben heel blij dat ik deze kans benut heb.

Linda Snijders

03-02-2021

Tijdens een kort coachingstraject heb ik Inge ervaren als een warme, zeer kundige gesprekspartner. In de korte tijd die wij hadden, heeft zij mij een gevoel van vertrouwen en zelfvertrouwen kunnen geven waardoor ik zelf zekerder ben geworden in mijn zoektocht.

Hennie Kampman

05-11-2020

Op advies van de Bedrijfsarts contact gezocht en gevraagd om een luisterend oor, iemand die neutraal is. De werkdruk in de zorg was en is hoog en ik dacht dat het allemaal wel vanzelf weer goed zou komen. Niets is minder waar... Inge je hebt mij laten inzien hoe ik mijn energie kan verdelen en beter om te gaan met mijn emoties. Veel adviezen heb ik al kunnen toepassen in mijn werk, en in mijn privé leven. Inge ik wil je hartelijk danken voor het ondersteunen, het was een prettig contact. Je hebt veel begrip en hebt mij doen inzien dat ook ík ertoe doe.

Anne

09-07-2020

Omdat ik graag sterk wilde blijven in mijn werk tijdens de corona crisis, vroeg ik om extra ondersteuning. Het waren heftige tijden, waarin (ook) wij als professional in zorg en welzijn veel mee maken. Gevoelens van verdriet, machteloosheid, twijfel en boosheid doen zich op zulke momenten voor. Ik wilde daarom in contact komen met een neutraal persoon, met wie ik over mijn werk kon praten, over die ene dienst of situatie waar ik steeds aan bleef denken. Inge heeft mij hierbij geholpen door mijn luisterend oor te zijn en adviezen te geven. Inge is betrokken, heeft een groot inlevingsvermogen en stond echt voor mij klaar wanneer dit nodig was.

Esther

01-07-2020

Ik ben samen met inge opzoek gegaan naar rust in mijn hoofd. Ook lag mijn lat hoog en ook die heb ik met hulp van Inge bij kunnen stellen waardoor er voor mij meer overzicht is ontstaan. Heb er veel aan gehad!!

Henri Knol

25-06-2020

Geestelijk verzorger/gespreksleider Moreel beraad bij SZMK.

Samen met Inge heb ik vaak een moreel beraad geleid. Ze is hierin betrokken maar bovenal ter zake kundig om te komen tot een optimaal resultaat.

Laat hier uw review achter.

Contact

Inge Eekelder - Coach Zorgsector
Groenlo

06 28905953
info@inge-eekelder.nl


KvK: 60790490
KvK voor Centraal Gelderland

Maandag 09:00–17:00
Dinsdag 09:00–17:00
Woensdag 09:00–17:00
Donderdag 09:00–17:00
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Vergeet uw naam niet.
Vergeet uw telefoonnummer niet.
Vergeet uw e-mailadres niet.
Privacycentrum | Copyright by Inge Eekelder - Coach Zorgsector