Ervaringen

Wat zeggen anderen over Inge?

arina

09-02-2024

Na een eerder contact, nu opnieuw contact met Inge gezocht. Ik liep vast na een langdurig long covid traject en met alles wat niet meer ging. Inge heeft mij inzicht gegeven wat mijn leegloop momenten waren en hier handvaten aan gegeven. veel inzichten in mijzelf gekregen. Inge geeft je een vertrouwd gevoel waardoor diepgang voor mij niet moeilijk was.

Rienke

05-12-2023

Inge heeft me veel inzichten gegeven op een prettige vertrouwde manier. Ik liep vast na een langdurig long covid traject. Ik weet nu beter waar ik sta en wat mijn mogelijkheden zijn. Stiekem zou ik iedereen aanraden even naar Inge te gaan.

Kimm O

01-11-2023

Inge heeft mij veel ondersteuning gegeven tijdens de sessies: de problemen in kaart brengen, en advies gegeven hoe ik me kan ontwikkelen tijdens de sessie en hoe nu verder. Inge is vertrouwt, ze geeft meteen aan of ze wat voor mij kan betekenen.

Sandra B

19-09-2023

Na 2 eerdere gesprekken (vitaliteitsprogamma) en revalidatie (long covid) nogmaals contact gezocht, via regiomanager, met Inge. Zij gaf mijn handvatten om mijn hoofd leeg te maken en te vertrouwen op mijn gevoel/gedachten. Pluspunt: Inge komt zelf uit de zorg. Vol nieuwe inzichten en goede moed maak ik nu een nieuwe start op een fijne werkplek.

Fatiha Britel

30-06-2023

Ik heb Inge als een rustige coach ervaren. Ze heeft me goed geholpen om me bewust te worden van mijn eigen handelen. Ik voel me nu rustig en zelfverzekerd. Ik raad iedereen aan om van haar kunde gebruik te maken.

Dennis

25-05-2023

Na een heftige coronatijd en de werkdruk die momenteel op de zorg ligt begon het werk mij teveel te worden waardoor ik fouten ging maken. Dankzij gesprekken met Inge en de handvatten die ze mij leerde kwam ik er sterker uit en kreeg ik weer inzicht in mijn leven. Ik zou haar dan ook van harte aan willen bevelen.

Sylvia

12-04-2023

Inge laat me inzien wat mijn rol de laatste jaren is geweest en wat ik kan doen om dit te veranderen. Hoe ik dingen kan veranderen. In 6 gesprekken bracht ze rust en inzicht. Ik voel me stabieler om met de nieuwe situatie om te gaan en hoe ik hierbij voor mezelf kan zorgen.

JN

06-03-2023

Met in mijn achterhoofd een 'gezonde portie Achterhoekse scepsis' , ben ik na een serie van vervelende gebeurtenissen bij Inge terecht gekomen. De 6 gesprekken met haar verliepen zeer prettig. Door de gebeurtenissen te visualiseren en aan te geven zelf de regie te pakken, was ik al snel in staat de zaken weer in het juiste perspectief te zien. Ik kan een ieder die op een bepaald moment vastloopt in zijn / haar leven dan ook van harte een coachtraject met Inge aanbevelen.

Marian

22-12-2022

Na een heftige prive gebeurtenis liep ik helemaal vast en kon ook mijn werk niet naar behoren uitvoeren. Via mijn werkgever ben ik bij Inge terechtgekomen. Inge heeft in 8 gesprekken mij op weg kunnen helpen om nu weer met meer vertrouwen naar de toekomst te kunnen kijken. Ik heb Inge leren kennen als een hele warme, zeer betrokken, laagdrempelige en zeer kundige coach. Inge heeft mij geleerd dingen weer in perspectief te zien, waarvoor ik Inge zeer dankbaar ben.

Susan

12-12-2022

Via mijn regiomanager bij Inge terrecht gekomen. Ik heb 5 coach sessies gehad omdat ik vastliep op het werk. Er speelde teveel tegelijkertijd zowel privé als op het werk. Door dat Inge op papier zette wat er allemaal speelde kreeg ik weer inzicht. Ik zag letterlijk voor mij dat er heel veel was. Door de aanpak van Inge heb ik de balans tussen werk en privé weer terug. En weet ik dat het niet allemaal aan mij ligt.

Henriet

13-10-2022

Ik heb iets meer tijd nodig gehad bij Inge om mezelf weer te vinden en Inge heeft me er enorm mee geholpen. De gesprekken heb ik als erg prettig ervaren. Ik zou haar zeker aanraden aan mijn collega’s wie er zelf even niet meer uitkomen.

Inge

28-06-2022

Ik heb 3x over een gesprek gehad met Inge, omdat het me even te veel werd. Ik had geen vertrouwen meer in mijn collega's en dus ook niet meer over mezelf. Inge heeft me weer bewust laten worden van mijn handelen en mij laten te beseffen dat "ik" er ook toe doe. Denk te vaak eerst aan een ander en dan aan mezelf. Heb de gesprekken als zeer prettig ervaren, Ik zou Inge zeker aanraden als je even te veel wordt.

Marion

05-03-2022

Inge heeft me goed geholpen met punten waarin ik vast liep. Ze geeft een eerlijk en open beeld van wat er gebeurd waardoor het een en ander voor mij inzichtelijker wordt en ik weer goed verder kan.

EH

31-01-2022

Ik heb 3 coaching gesprekken gevolgd omdat ik vast liep in een casus op de werkvloer. Inge heeft mij laten inzien waar ik voor mijzelf ruimte moest gaan creëren. Eerst voor jezelf gaan zorgen, dan kun je voor een ander zorgen. Dank voor je hulp ik kan weer verder met volle energie.

SR

23-01-2022

Inge, zoals ik je vertelde was ik in het begin sceptisch of dit iets voor mij zal zijn en of mij dit zou gaan helpen. Maar wat ben ik blij dat ik deze stap heb genomen. Ik heb mijn coaching als zeer prettig ervaren, warm persoon waar ik mijn verhaal heb kunnen doen. Je hebt mij tips en tricks geleerd waar ik wat mee kan. Bedankt voor alles.

LS

28-12-2021

Inge, je hebt een prettig en warme persoonlijkheid. Je bent rustig, professioneel en biedt een luisterend oor. Je coaching heeft mij persoonlijk veel gebracht en ik raadt het iedereen aan die het nodig heeft!

Minie

23-12-2021

Ik heb een kort traject gevolgd bij Inge op aanraden van de arbo arts. Ik ben me weer bewust geworden van mijn eigen sterke en zwakte punten. Ik kon vrijuit praten over de druk die ik soms voel (of wil voelen) vanuit het werk en en thuis op ons eigen bedrijf. Waardoor ik nu al merk dat ik meer energie heb voor de leuke kanten van mijn werk en voor familie.

Alita

22-12-2021

Via het ondersteuningspakket Corona vanuit mijn werk, ben ik met Inge in contact gekomen. Hele fijne laagdrempelige en professionele coaching. Ik heb over een langere periode (vanaf jan 2021) maandelijks coaching gehad over wat er op dat moment speelde in mijn lang revalidatie-proces van Long Covid. Het is net of je met een vriendin zit te praten, alleen krijg je nu echt goede adviezen, tips en inzicht in jezelf en je handelen. Daar zal ik profijt van blijven houden. Je merkt dat Inge van oorsprong uit de zorg komt (ze weet hoe het er op de werkvloer aan toe gaat) en dat ze zelf ook gerevalideerd heeft, wat in mijn situatie heel fijn was. Ik ging graag naar haar toe en de inspirerende gesprekken gaven mij energie.

Stefanie

20-09-2021

Via mijn regiomanager in contact gekomen met Inge. Hierbij heb ik 3 coach sessies mogen volgen waarvoor ik erg dankbaar ben. Ik ben nu steviger in mijn schoenen komen te staan en geleerd hoe ik met mijn eigen grenzen kan omgaan. Geleerd hoe ik weer van mezelf kan houden. Dit doordat Inge mij heeft laten zien waar ik stond in het leven en welke keuzes ik maak met alle gevolgen van dien. Ontzettend fijne coaching waar ik altijd profijt van kan blijven houden.

Peet

10-09-2021

Ik ben via mijn werk met Inge in contact gekomen. Ze is een warme persoonlijkheid waar je snel vertrouwen in hebt. Ze gaf me tips hoe ik in de toekomst mag handelen. Was voor mij zeer leerzaam, en ga zeker de tips gebruiken.

Bianca Bluemers

02-09-2021

Ik ben in contact gekomen met Inge via mijn werkgever. Ik ben dit jaar in 3 maanden tijd mijn beide ouders verloren, ik wist zelf niet hoe ik dit moest aanpakken en dus hulp gezocht. Door wat zij op papier heeft gezet, kreeg ik inzicht hoe mijn leven er op dat moment uitzag en kon ik daarmee aan de slag. Ik ben Inge heel dankbaar. Nu mijn eigen leven weer op de rit en kan ik het verlies beter een plek geven.

M.S.

05-05-2021

Inge heeft mij op een heldere en duidelijke manier weer meer in balans gekregen. Vijf fijne gesprekken en een flip-over waardoor ik op papier zelf kon zien waarom de balans er even niet was. Nu kan ik weer vooruit in plaats van te blijven draaien in een cirkeltje!

Monique

19-03-2021

Tijdens de Corona periode contact gezocht met Inge. Tijdens een prettig gesprek mijn leven visueel gemaakt door middel van opschrijven op een groot vel papier. Op die manier kreeg ik inzicht in mijn leven en kreeg ik handvaten hoe ik hier met alle drukte om kan gaan.

Erna

24-02-2021

Inge heeft mij, op een eenvoudige manier, inzicht gegeven in hoe ik het beste om kan gaan met mijn emoties en energie zodat er een goeie balans is voor thuis en in het werk. Er is een hoop gebeurd in deze coronatijd en nu kan ik het beter een plekje geven. In een prettige sfeer kreeg ik handvatten om door te gaan, ik ben heel blij dat ik deze kans benut heb.

Laat hier je review achter.